K-Market Kinuski löysi uudistuneiden jätelain lajitteluvelvoitteiden mukaisen ratkaisun lavamiehiltä!

Uuden jätelain lajitteluvelvoitteen astuvat voimaan 1.7.2022. Uudet asetukset velvoittavat yrityksiä entistä tehokkaampaan kierrätykseen. Olemme havainneet tämän jätepaalaimien kysynnän kasvuna.

Muovin- ja pahvin paalaaminen suoraan syntypaikalla on järkevä ja kustannustehokas tapa reagoida uusiin velvoitteisiin. Yhdellä laitteella voi paalata useita jakeita ja valmiilla paaleilla voi olla jopa positiivinen hyvitysarvo.

Valikoimastamme löytyy sopivan kokoinen LSM paalain kaikenkokoiseen käsittelytarpeeseen. LSM V5- ja V8 ovat täydellinen ratkaisu pienten- ja keskisuurten yrityksien, kuten kauppojen, markettien ja pienten varastojen jätteenkäsittelyyn. Laitteet toimivat normaalilla verkkovirralla, ovat kompaktin kokoisia ja hiljaisia käyntiääneltään.

Mikä määrä irtopahvia ja muovia yhteen kompaktiin paaliin mahtuukaan?

Lattialle voi kerätä pakettiauton kokoisen kasan pahvilaatikoita ja ne katoavat paalaimeen käden käänteessä ja saman voi toistaa useamman kerran ennen kuin yksi paali on valmis.

V5 ja V8 valmistaa järkevänkokoisia paaleja, joita on helppo käsitellä ja varastoida ahtaissakin tiloissa. Paalit mahtuvat normaalikokoisista käyntiovista ja niitä on helppo kuljettaa vaikka nokkakärryllä tai rullakolla.

Isompiin paalaustarpeisiin valikoimastamme löytyy LSM V16, V20X ja V50. Näillä laitteilla voidaan vastata loistavasti isojen kauppojen, supermarkettien, logistiikkakeskuksien ja tuotantolaitosten isojen materiaalivirtojen paalaukseen.

Hyvin suunniteltu tekninen jätehuolto, jätepaalaimet yhdessä jätepuristimien kanssa ovat kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen tapa reagoida uudistuneeseen lainsäädäntöön.

Olemme varautuneet muuttuvaan lainsäädäntöön varaamalla puristimia ja paalaimia myyntivarastoomme, joten meiltä löytyy toimiva ja nopea ratkaisu kierrätystarpeisiinne.

Ota yhteyttä, niin katsotaan teille oikeanlaiset välineet uudistuneeseen kierrätystarpeeseen.

K-Market Kinuski valitsi LSM-V5 paalaimen pahvin ja muovin kierrätykseen.