2021 – Kasvua ja kehitystä myrskyn silmässä

Myrskyn silmässä

2021 oli poikkeuksellisen myrskyisä ja haastava vuosi niin lavamiehille, suomalaisille kuin globaalistikin.
Raaka-aineiden kustannukset nousivat jyrkästi ja pysyivät ennalta-arvaamattomina suuren osan vuodesta. Komponenttivajeet pitkittivät toimitusketjuja ja koronaviruksen tuomat karanteenit sekä poikkeusolot vaikeuttivat tuotantoa.

Myrskyn silmässä toimimme parhaamme mukaan ja selvisimme vaikeistakin tilanteista yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Vaikeat ajat osoittavat, kuinka pitkäaikainen ja johdonmukainen yhteistyö sekä asiakkaiden kuunteleminen kantaa hedelmää, ja luottamuksen vallitessa ymmärrystä löytyy myös toimittajan suuntaan. Tästä olemme nöyrästi kiitollisia.

Tuleen ei voi jäädä makaamaan

Haasteista huolimatta emme kadottaneet fokusta, vaan jatkoimme työskentelyä tavoitteidemme eteen.
Tehtaamme jatkoi investointeja uusiin tuotantotiloihin sekä kehitti laadunvalvontaa entisestään. Valmistimme enemmän yksiköitä kuin koskaan aiemmin.

Työskentelymme vastuullisuuden eteen jatkui myös aiemmasta vuodesta. Myimme ennätysmäärän ekolavoja, istutimme yhteistyössä 4H-järjestön kanssa yli 2000 taimea ja moni asiakkaistamme liittyi Taimiteko-ohjelmaan, jossa jokaista hankittua lavaa kohtaan istutetaan uusi taimi kompensoimaan hiilipäästöjä. Tavoitteenamme on tuplata tämä määrä vuonna 2022.

Yhdistimme myös sisämaan varastot uudelle ja laajennetulle tontille Ikaalisiin. Jatkossa tarjoamme modernit nouto ja toimituspalvelut yli 3 hehtaarin asfaltoidulta tontilta, yhdestä osoitteesta. 3000m2 tuotantotiloissa jalostamme toimistokontteja, varusteltuja merikontteja, jätepuristimia sekä tarjoamme kattavia huoltopalveluita kasvavalla tuotantotiimillä.

Uusia tuulia ja ennätyslukemia

Vuoden 2021 loppupuolella laajensimme tarjontaamme myös jätepuristimien ja -paalainten puolelle. Teimme paljon taustatyötä ja kehitimme toimivan puristinkonseptin, jota tulemme jalostamaan entisestään tulevien vuosien aikana. Puristimiamme voitte löytää jo nyt ympäri Suomea! Paalaimiin löysimme myös tunnetun ja laadukkaan kumppanin Irlantilaisesta LSM Engineering Ltd:stä.

Vaihtolavoista ja konteista tunnettu menestyskonseptimme on nyt siis saatavilla myös jätepuristimien ja paalainten osalla. Voit tilata kaikkia mallejamme suoraan varastosta ilman toimitusaikaa.

Pitkä ja rankka vuosi sisälsi paljon haasteita, mutta myös merkittävästi onnistumisia. Vuoden päätteeksi tämä kova työ näkyy myös numeroissa. Fincumet Containerin, Lakeway Financen sekä Birgerin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2021 oli lähes 50 miljoonaa euroa. Jokainen yrityksistämme ylsi ennätysliikevaihtoon.

Kiitos kuuluu teille

Päivän päätteeksi olemme täällä teitä, asiakkaita varten. On todella hienoa, että kaikista haasteista huolimatta meitä kohtaan on osoitettu niin paljon luottamusta, että pystymme myrskynkin silmässä kasvamaan ja vahvistamaan asemaamme Suomen johtavana jätehuoltoalan tavarantoimittajana. Kiitos tästä kuuluu nyt ja aina teille.

Kiitos,

Joonas Järvensivu & Lavamiehet