Roskalavat

Roskalavat ovat erinomainen ratkaisu esimerkiksi risujen, roskien ja talkoojätteen ajoon. Roskalavat ovat suosittu ja edullinen ratkaisu myös maatiloilla lantalavana. Roskalavat ovat kestäviä sekä edullisia lavoja ja syystäkin mallistomme myydyimpiä tuotteita.

3390,00  ALV 0%

RAKENNUSJÄTELAVAT

Rakennusjätelavat ovat rakenteeltaan roskalavoja tukevampia. Tiheämpi pysty- ja poikkitukien väli lavoissa luo vahvemman rungon, jonka ansiosta ne kestävät hyvin esimerkiksi painavan rakennusjätteen, muun sekalaisen jätteen tai vaikka viljan ajamisen.

4850,00  ALV 0%

ROMULAVAT

Romulavat ovat valikoimamme vahvimpia varastomalleja, ja ne ovat suunniteltu kovemman ja painavamman romun ajamiseen. Lavat soveltuvat kaikenlaisen jätteen keräämiseen ja kuljetukseen aina kevyestä kuormasta raskaaseen ja vaativaan metalliromun kuljetukseen.

HARDOX ROMULAVAT

Huom! Fincumetin Hardox-romulava on markkinoidensa vahvin tuote. Tätä kestävämpää romulavaa saa etsiä huolella. Tehtaiden ja asiakkaiden kanssa tehdyn pitkän kehitystyön tuloksena on syntynyt tuote, joka soveltuu käytännössä kaiken jätteen ja romun ajamiseen.

Ale!
7990,00  ALV 0%
Ale!
7590,00  ALV 0%
Ale!
6690,00  ALV 0%
Ale!
6090,00  ALV 0%

MAALAVAT

Oletko maanrakennusalan ammattilainen ja tarvitset kestävää lavaa maanajoon? Siinä tapauksessa Fincumetin maalavat ovat parhaat lavat sinulle. Hardox pohjalla varusteltu lava on suunniteltu erityisesti maa-aineksen ajoa varten ja kestää takuulla kovaakin rasitusta.

RAHTILAVAT

Pohjaan upotetuilla sidontapisteillä sekä irrotettavilla alumiinilaidoilla varustettu rahtilava on täyttä tavaraa vaativaankin käyttöön. Rahtilavat sopivat monipuolisesti niin yksittäisen kappaletavaran kuin koneiden kuljetukseen.

KONELAVAT

Turkkilevypohjalla varusteltu vahva koneenkuljetuslava, kuuluu Fincumetin ehdottomiin lippulavoihin. Suosittu konelavamme on kestävä ja kantava käytössä. Kun kantavuutta riittää aina 16 tonniin saakka, löytyy erilaisia käyttötapoja runsaasti.

ERIKOISLAVAT

Pystymme räätälöimään lavat vaatimustesi mukaisesti. Teemme vuosittain satoja erityyppisiä vaihtolava- sekä konttiratkaisuja asiakkaan toiveen mukaisesti. Täältä löydät valmiiksi toteutettuja projekteja, joista voit pyytää tarjouksen tai löytää insipiraatiota.

VARASTOMALLIT

Erikoislavat

Lastulava

TILAUSTUOTTEET

RÄÄTÄLÖIDYT LAVAT

KÄYTETYT LAVAT

Meille tulee vaihdossa jatkuvasti erikuntoisia käytettyjä lavoja. Varastostamme löytyy käytettyjä vaihtolavoja vanhoista uusiin, sekä heikkokuntoisista uudenveroisiin. Täältä löydät koko käytettyjen lavojen valikoimamme. Jos haluat puhua lisää käytetyistä vaihtolavoista soita meille!

4850,00  ALV 0%
4290,00  ALV 0%
4790,00  ALV 0%
4790,00  ALV 0%
2950,00  ALV 0%
1990,00  ALV 0%
3990,00  ALV 0%

Ekolavat

Ekolavat ovat markkinoiden edullisin ja helpoin tapa tehostaa logistiikkaasi, sekä pudottaa yrityksesi hiilijalanjälkeä. Ekolavat on tavallisia vaihtolavoja kapeampia, joten ne voidaan kuljettaa lavojen sisällä.

SUOSITUIMMAT TUOTTEET

3390,00  ALV 0%