Roskalavat

Roskalavat soveltuvat parhaiten esimerkiksi risujen, roskien tai talkoojätteen ajoon. Roskalavat sopivat järkevissä määrin myös kovempaan jätteen ajoon. Fincumetin roskalavat ovat kestäviä ja edullisia lavoja ja soveltuvat mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin.

RAKENNUSJÄTELAVAT

Rakennusjätelavat ovat rakenteeltaan tukevampia ja kestävät hyvin esimerkiksi painavan rakennusjätteen ja muun sekalaisen jätteen kuljetukseen. Rakennusjätelavojen rakenne ja varustelu ovat monipuolisempia kuin roskalavassa.

Rakennusjätelavat

F6L 6000 X 1500

Rakennusjätelavat

F5Z 6000 X 1200

Rakennusjätelavat

F5 6000 X 1200

Rakennusjätelavat

F4Z 5500 X 1200

Rakennusjätelavat

F4 5500 X 1200

ROMULAVAT

Romulavat ovat valikoimamme vahvimpia varastomalleja, ja ne ovat suunniteltu kovemman ja painavamman romun ajamiseen. Lavat soveltuvat kaikenlaisen jätteen keräämiseen ja kuljetukseen aina kevyestä kuormasta raskaaseen ja vaativaan metalliromun kuljetukseen.

HARDOX ROMULAVAT

Huom! Fincumetin Hardox-romulava on markkinoidensa vahvin tuote. Tätä kestävämpää romulavaa saa etsiä huolella. Tehtaiden ja asiakkaiden kanssa tehdyn pitkän kehitystyön tuloksena on syntynyt tuote, joka soveltuu käytännössä kaiken jätteen ja romun ajamiseen.

MAALAVAT

Oletko maanrakennusalan ammattilainen ja tarvitset kestävää lavaa maanajoon? Siinä tapauksessa Fincumetin maalavat ovat parhaat lavat sinulle. Hardox pohjalla varusteltu lava on suunniteltu erityisesti maa-aineksen ajoa varten ja kestää takuulla kovaakin rasitusta.

RAHTILAVAT

Pohjaan upotetuilla sidontapisteillä sekä irrotettavilla alumiinilaidoilla varustettu rahtilava on täyttä tavaraa vaativaankin käyttöön. Rahtilavat sopivat monipuolisesti niin yksittäisen kappaletavaran kuin koneiden kuljetukseen.

KONELAVAT

Turkkilevypohjalla varusteltu vahva koneenkuljetuslava, kuuluu Fincumetin ehdottomiin lippulavoihin. Suosittu konelavamme on kestävä ja kantava käytössä. Kun kantavuutta riittää aina 16 tonniin saakka, löytyy erilaisia käyttötapoja runsaasti.

ERIKOISLAVAT

Pystymme räätälöimään lavat vaatimustesi mukaisesti. Teemme vuosittain satoja erityyppisiä vaihtolava- sekä konttiratkaisuja asiakkaan toiveen mukaisesti. Täältä löydät valmiiksi toteutettuja projekteja, joista voit pyytää tarjouksen tai löytää insipiraatiota.

KÄYTETYT LAVAT

Meille tulee vaihdossa jatkuvasti erikuntoisia käytettyjä lavoja. Varastostamme löytyy käytettyjä vaihtolavoja vanhoista uusiin, sekä heikkokuntoisista uudenveroisiin. Täältä löydät koko käytettyjen lavojen valikoimamme. Jos haluat puhua lisää käytetyistä vaihtolavoista soita meille!

Käytetyt lavat

Hakelava