Jätepuristin on oikea valinta kun haluat pienemmät jätemaksut ja enemmän tilaa

Lavamiesten valikoimasta löydät nyt kestävät jätepuristimet moniin eri käyttökohteisiin. Valmistamme jätepuristimet itse omalla tehtaallamme ja olemmekin ylpeitä tuotteidemme korkeasta laadusta.

Tarpeestasi riippuen puristimet voidaan varustella astiankaatolaitteilla, ohjauskiskoilla tai muilla tarvittavilla lisävarusteilla. Kaikissa jätepuristimissamme on vakiovarusteena lisäksi täyttöhälytys, joten saat tiedon puhelimeesi tai sähköpostiisi heti kun on aika tilata tyhjennys.

Pitkäaikainen kokemuksemme jätehuoltoalan toimittajana takaa ammattitaitoisen ja yksilöllisen palvelun. Tavoitat meidät aina niin puhelimitse, sähköpostilla kuin kasvotustenkin.

Soittele Mikolle tai jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan yhdessä teille oikea ratkaisu!

MIKKO LAISI
Tuotepäällikkö

Jätepuristimet ja paalaimet
040 548 0744
mikko@fincumetcontainer.fi

Tutustu jätepuristimien valikoimaamme

Fincumetin jätepuristimet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia. Tehokkaalla jätepuristimella ratkaiset suurenkin volyymin jäteongelmat turvallisesti.

Biojätepuristimet

Biopuristin 16m3

5200mm x 2300mm x 2305mm
6560mm x 2450mm x 2585mm
6368mm x 2516mm x 2680mm
6560mm x 2450mm x 2585mm
6368mm x 2516mm x 2680mm

Fiksumpaa jätehuoltoa

Jätepuristin on laite, joka nimensä mukaisesti puristaa jätteet tiiviiksi ja pakkaa ne keräyssäiliöön. Jätepuristin on tehokas valinta jätteiden keräykseen ja kierrätykseen: kun jätteet voidaan lajitella ja tiivistää jo niiden syntypaikassa, saadaan merkittävää säästöä jätteiden keräys- ja kuljetuskustannuksissa. Jätepuristin vie myös usein merkittävästi vähemmän tilaa kuin useat eri kierrätysastiat.

Lisäksi jätepuristin parantaa niin ympäristön turvallisuutta kuin siisteyttä. Jätepuristimesta jätteet tai niiden hajut eivät pääse leviämään ympäristöön ja houkuttelemaan paikalle eläimiä. Metallinen jätepuristin on myös erittäin paloturvallinen ratkaisu jätteiden säilytykseen.

Jätepuristimen merkittävimmät edut:

 • Jätteiden käsittely vie vähemmän aikaa
 • Jätepisteiden viemä tila pienenee
 • Jätteiden keräysväli pitenee
 • Jätteiden keräyskustannukset pienenevät
 • Kiinteistön paloturvallisuus paranee
 • Jätteiden aiheuttamat hajuhaitat vähenevät
 • Jätteet eivät pääse leviämään eivätkä houkuttele eläimiä

Jätepuristimella kierrätät materiaalin kuin materiaalin

Mallistomme jätepuristimet soveltuvat monenlaisen jätteen käsittelyyn ja kierrätykseen. Valikoimastamme löydät asianmukaiset jätepuristimet muun muassa seuraaville jätetyypeille:

 • Sekajäte
 • Energiajäte
 • Biojäte
 • Kartonki
 • Muovi
 • Rakennusjäte

Jätteiden käsittelyn ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Fincumetin jätepuristimet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia.Tehokkaalla jätepuristimella ratkaiset suurenkin jätemäärän käsittelyn turvallisesti.

Mallistoomme kuuluvat:

 • edestä lastattavat combi-jätepuristimet
 • sivulta lastattavat combi-jätepuristimet
 • laiturilta lastattavat combi-jätepuristimet
 • nesteenpitävät biojätepuristimet

Combi-jätepuristimissa jätesäiliö on kiinnitetty tiiviisti puristinosaan, minkä ansiosta niin jätteiden säilytys kuin keräys on hygieenistä. Tilavaan 20 m3 jätesäiliöön mahtuu reilu määrä tiiviiksi puristettua jätettä, mikä pidentää merkittävästi jätteiden keräysväliä. Lisäksi valikoimassamme on nestetiivis biojätepuristin, jonka avulla pidät hajut, kärpäset ja tuholaiset poissa.

Muistathan, että laajasta valikoimastamme löydät myös erilaiset vaihtolavat ja kontit. Kaikki tuotteemme ovat räätälöitävissä monipuolisesti tarpeisiisi sopivaksi.

Lavamiehet palveluksessasi

Fincumet Container Oy on kotimainen perheyritys ja Suomen johtava jätehuoltoalan toimittaja. Tavoitteemme on tarjota innovatiivisimmat tuotteet ja ratkaisut kiertotalouden ja jätehuollon tarpeisiin.

Oman tuotantomme ansiosta varastomme on suuri ja pystymme vastaamaan kriittisiin tarpeisiin nopeallakin varoitusajalla. Erikoisosaamistamme on lisäksi tuotteiden tehokas räätälöinti asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Saman katon alta saat tietenkin kattavat huolto- ja korjauspalvelut sekä joustavan rahoituksen omalta rahoitusyhtiöltämme. Lisätietoa palveluistamme löydät täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi!

Ota yhteyttä