Jätepaalain on kompakti vaihtoehto tehokkaaseen jätehuoltoon

Jätepaalain tarjoaa samat hyödyt kuin jätepuristin, mutta kompaktimmassa koossa. Jätepaalaimella säästät tilaa sekä pienennät jätemaksujasi.

Kompaktin kokonsa ansiosta jätepaalain sopii erinomaisesti pieneenkin tilaan, jopa sisätiloihin. Kun jätteet paalataan tiiviisti heti niiden syntypaikassa, jäteastioiden tyhjennysväliä voidaan pidentää, mikä pienentää myös jätteiden kuljetuksesta syntyvää ympäristövaikutusta.

Fincumet Container Oy toimii Suomessa LSM-jätepaalaimien virallisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä. LSM ltd on Irlantilainen perheyritys jonka valmistamia paalaimia toimitetaan yli kolmeenkymmeneen maahan ja niitä on valmistettu yli 12 000 kpl. Ei ole sattumaa, että Tesco:n ja Jysk:in kaltaiset toimijat ovat valinneet LSM-paalaimet jätehuoltolaitteikseen. Toimintavarma, pitkäikäinen ja energiatehokas LSM-jätepaalain on todellinen ympäristöteko!

Soittele Mikolle tai jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan yhdessä teille oikea ratkaisu!

MIKKO LAISI
Tuotepäällikkö

Jätepuristimet ja paalaimet
040 548 0744
mikko@fincumetcontainer.fi

PYSTYPAALAIMET

Meiltä saat kestävän ja laadukkaan LSM pystypaalaimen suoraan varastosta. Pystypaalain soveltuu pahville, muoville, sekä monelle muulle jätteelle. LSM jätepaalaimilla on matala energiankulutus ja tuotteiden korkea laatu takaa pitkän kestoiän sekä turvallisen käytön.

Pystypaalaimet

V5 Pienpaalain

Jätepuristimet ja paalaimet

V8 Yleispaalain

745mm x 1100mm x 2270mm

Jätepuristimet ja paalaimet

V16 Tehopaalain

870mm x 1695mm x 2550mm

Jätepuristimet ja paalaimet

V20X Matala Tehopaalain

865mm x 1695mm x 1970mm

Jätepuristimet ja paalaimet

V50 Suurpaalain

1130mm x 1985mm x 3055mm

VAAKAPAALAIMET

Valikoimastamme löydät myös tehokkaat vaakapaalaimet raskaammankin jätteen paalaamiseen. Suuret vaakapaalaimet sopivat erinomaisesti esimerkiksi tuotantotiloihin.

Jätepuristimet ja paalaimet

H50 – Vaakapaalain

1130mm x 1985mm x 3055mm

Jätepuristimet ja paalaimet

H70 – Vaakapaalain

1130mm x 1985mm x 3055mm

Jätepuristimet ja paalaimet

H80 – Vaakapaalain

1130mm x 1985mm x 3055mm

Parempi paalausteho pienemmällä energiankulutuksella

LSM-jätepaalaimet on suunniteltu ja valmistettu kestämään. Suunnittelun keskiössä on käyttäjän turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Kaikissa paalaimissamme on selkeät, matalajännitteiset käyttöpainikkeet. Täyttöluukut ovat varustettu rajakytkimillä.

Ainutlaatuinen LSM e-Power -voimayksikkö tuo laitteille kilpailijoita paremman paalaustehon, pienemmällä energiankulutuksella. e-Power voimayksikön ansiosta laitteiden käyttöäänet ovat myös erittäin hiljaiset. Kaikissa mallistomme pystypaalaimissa on integroitu paalilaukaisin, joka tekee valmiin paalin poistamisesta todella vaivatonta.

Asianmukainen huolto takaa laitteille turvallisen käytettävyyden ja pitkän käyttöiän. Oikein huollettuna LSM-Paalainten käyttöikä on aina kaksinumeroinen. LSM-Paalaimien suunnittelussa on huomioitu myös huollon tarpeet ja siksi laitteiden huolto on hyvin kustannustehokasta. Maahantuojana Fincumet Container Oy toimii myös LSM-Paalaimien virallisena huoltoliikkeenä Suomessa.

Jätepaalain soveltuu monenlaisen jätteen kierrätykseen

Mallistomme jätepaalaimet soveltuvat monenlaisen jätteen käsittelyyn ja kierrätykseen. Valikoimastamme löydät asianmukaiset jätepaalaimet muun muassa seuraaville jätetyypeille:

  • Muovi
  • Kartonki
  • Pakkausjäte
  • Tekstiilijäte

Lavamiehet palveluksessasi

Fincumet Container Oy on kotimainen perheyritys ja Suomen johtava jätehuoltoalan toimittaja. Tavoitteemme on tarjota innovatiivisimmat tuotteet ja ratkaisut kiertotalouden ja jätehuollon tarpeisiin.

Varastomme on kenties jopa Suomen suurin ja pystymme vastaamaan kriittisiin tarpeisiin nopeallakin varoitusajalla. Erikoisosaamistamme on lisäksi tuotteiden tehokas räätälöinti asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Saman katon alta saat tietenkin kattavat huolto- ja korjauspalvelut sekä joustavan rahoituksen omalta rahoitusyhtiöltämme. Lisätietoa palveluistamme löydät täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi!

Ota yhteyttä