JÄTEPAALAIMET

LSM paalaimet on suunniteltu ja valmistettu kestämään. Suunnittelun keskiössä on käyttäjän turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Kaikissa paalaimissamme on selkeät, matalajännitteiset käyttöpainikkeet. Täyttöluukut ovat varustettu rajakytkimillä.

Ainutlaatuinen LSM e-Power voimayksikkö tuo laitteille kilpailijoita paremman paalaustehon, pienemmällä energiankulutuksella. e-Power voimayksikön ansiosta laitteiden käyttöäänet ovat myös erittäin hiljaiset. Kaikissa mallistomme pystypaalaimissa on integroitu paalilaukaisin, joka tekee valmiin paalin poistamisesta todella vaivatonta.

Fincumet Container Oy toimii Suomessa LSM-Paalaimien virallisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä. LSM ltd on Irlantilainen perheyritys jonka valmistamia paalaimia toimitetaan yli kolmeenkymmeneen maahan ja niitä on valmistettu yli 12 000 kpl. Ei ole sattumaa, että Tesco:n ja Jysk:in kaltaiset toimijat ovat valinneet LSM-paalaimet jätehuoltolaitteikseen.

Asianmukainen huolto takaa laitteille turvallisen käytettävyyden ja pitkän käyttöiän. Oikein huollettuna LSM-Paalainten käyttöikä on aina kaksinumeroinen. LSM-Paalaimien suunnittelussa on huomioitu myös huollon tarpeet ja siksi laitteiden huolto on hyvin kustannustehokasta. Maahantuojana Fincumet Container Oy toimii myös LSM-Paalaimien virallisena huoltoliikkeenä Suomessa.

Toimintavarma, pitkäikäinen ja energiatehokas LSM-Paalain on todellinen ympäristöteko!

PYSTYPAALAIMET

Meiltä saat kestävän ja laadukkaan LSM pystypaalaimen suoraan varastosta. Soveltuu pahville, muoville, sekä muulle jätteelle matalalla energiankulutuksella. Tuotteiden laatu takaa pitkän kestoiän ja turvallisen käytön.

Pystypaalaimet

V5 Pienpaalain

Jätepuristimet ja paalaimet

V8 Yleispaalain

Jätepuristimet ja paalaimet

V16 Tehopaalain

Jätepuristimet ja paalaimet

V20X Matala Tehopaalain

Jätepuristimet ja paalaimet

V50 Suurpaalain

VAAKAPAALAIMET

Valikoimastamme löydät myös tehokkaat vaakapaalaimet raskaammankin jätteen paalaamiseen. Suuret vaakapaalaimet sopivat erinomaisesti esimerkiksi tuotantotiloihin.

Jätepuristimet ja paalaimet

H50 – Vaakapaalain

Jätepuristimet ja paalaimet

H70 – Vaakapaalain

Jätepuristimet ja paalaimet

H80 – Vaakapaalain