Fincumet Container Oy on Suomen johtava jätehuoltoalan toimittaja

Joskus paremman palvelun tarjoaminen vaatii rohkeutta ja innovatiivisia ratkaisuja. Perinteinen ratkaisu ei aina ole paras ratkaisu – omaan visioon luottaminen sekä pitkäjänteinen työ tekevät uusista ideoista menestystarinoita.

Me emme ole koskaan tyytyneet vakiintuneisiin toimintamalleihin. Varsinkaan silloin, kun kyseessä on mahdollisuus tarjota entistä parempaa palvelua.

Tavoitteemme on tarjota innovatiivisimmat tuotteet ja ratkaisut kuljetus-ja jätehuoltoalalle.

Tuotekategoriamme ovat:

• Vaihtolavat ja keräilyvälineet
• Jätepuristimet ja paalaimet
• Kontit sekä työmaatilat
• Vuokrakontit

Markkinoiden laadukkaimmat tuotteet

Vaihtolavat, keräilyastiat sekä jätepuristimet valmistamme sisaryhtiömme Birger OÜ:n tiloissa Avinurmessa. Birger on erikoistunut vaihtolavojen ja teräsrakenteiden suunnitteluun ja valmistukseen. 12 500 neliömetrin huippuluokan tuotantotiloissa valmistetaan yli 7 000 tuotetta vuodessa Pohjoismaiden markkinoille.

Oman tuotannon ansiosta voimme panostaa merkittävästi tuotteiden laatuun ja tuoda markkinoille uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme pystyvät tehostamaan omaa toimintaansa, vähentämään päästöjä ja nostamaan kierrätysastettaan.

Jätepaalaimissa toimimme yksinoikeudella arvostetun LSM Paalainten jälleenmyyjänä. Tarjoamme laajan skaalan laadukkaita paalaimia. Luonnollisesti palveluumme kuuluu puristimien tapaan kattavat huoltopalvelut lyhyellä vasteajalla.

Kontit ja tilaratkaisut ovat kasvaneet merkittäväksi osaksi liiketoimintaamme muutamassa vuodessa. Valmistamme monipuolisia varusteluita kontteihin ja tilaratkaisuihin kattavissa tuotantotiloissamme Ikaalisissa. Tämän lisäksi myymme, liisaamme ja vuokraamme vuosittain jo tuhansia kontteja, toimistokontteja ja yhdistelmäratkaisuja.

Kun ostat lavamiehiltä, ostat lavamiehiltä

Suomen ainoana toimijana tarjoamme valmistuksen, myynnin ja leasingrahoituksen saman katon alta. Kattavan tuotantomme lisäksi oma rahoitusyhtiömme Lakeway Finance Oy tarjoaa rahoituksen kaikille tuotteillemme joustavasti ja edullisesti.

Meidän kanssa toimiessa sinun ei tarvitse huolehtia kolmansista osapuolista. Kaikki vaiheet tapahtuu saman katon alta ja saman henkilön kautta.

Haluamme tarjota välitöntä, räätälöityä ja luotettavaa palvelua – toimintamme kulmakiviä ovat, että sanaamme ja palvelulupaukseemme voi aina luottaa.

Menestystarinat syntyvät yhdessä asiakkaiden kanssa

Fincumet Container Oy kasvaa vauhdikkaasti – vuosi 2022 oli liiketoiminnassamme kaikkien aikojen paras vuosi: ylitimme tavoitteemme ja liikevaihtomme ylitti 20 miljoonaa euroa.

Tarinamme pääroolissa emme kuitenkaan ole me, vaan asiakkaamme, jotka mahdollistavat toimintamme. Positiiviset palautteet tukevat uskoamme valitsemaamme toimintamalliin ja palvelulupaukseemme. Meille tärkeintä on taata yhteistyön sujuvuus ja palvelun sekä tuotteiden laatu.

Fincumet Container Oy on Fincumet Groupiin kuuluva suomalainen perheyritys, jonka toiminta alkoi vuonna 1992. Fincumet Containerin ekologiset, kustannustehokkaat ja innovatiiviset palvelu- ja tuoteratkaisut ovat saaneet paljon kiitosta, ja yritys on mm. sertifioitu Hardox In My Body -jäsen.

YRITYS

HISTORIA

FINCUMET GROUP