Fincumet Container Oy on vaihtolava- ja konttiliiketoiminnan innovatiivinen edelläkävijä

Joskus paremman palvelun tarjoaminen vaatii rohkeutta ja innovatiivisia ratkaisuja. Perinteinen ratkaisu ei aina ole paras ratkaisu – omaan visioon luottaminen sekä pitkäjänteinen työ tekevät uusista ideoista menestystarinoita.

Fincumet Container Oy on Suomen johtava vaihtolavojen myyjä. Me emme ole koskaan tyytyneet vakiintuneisiin toimintamalleihin. Varsinkaan silloin, kun kyseessä on mahdollisuus tarjota entistä parempaa palvelua.

Yhdistämme liiketoiminnassamme digitalisoidut palveluprosessit vahvaan alan ammattitaitoon ja ensiluokkaisiin tuotteisiin. Näin voimme taata maan korkealaatuisimman, ketterimmän ja luotettavimman palvelun.

Me myymme ja liisaamme vaihtolavoja.

Sen lisäksi myymme, liisaamme ja vuokraamme mm.

kontit
tilaratkaisut
keräysastiat
kauhat.

Digitaaliset ratkaisut takaavat toiminnan ketteryyden

Olemme vaihtolava- ja konttiliiketoiminta-alan toisinajattelija, jonka katse suuntautuu aina eteenpäin. Hyödynnämme palveluratkaisuissamme digitaalisuutta ja palvelumuotoilua yksilöllisillä tavoilla, jotka tehostavat toimintaamme ja tekevät siitä entistä ketterämpää.

Tarjoamme huippuunsa hiottuja ja toimintaa tehostavia palvelumalleja. Laaja asiakaskuntamme koostuu aina yksittäisistä maanviljelijöistä isoihin pörssiyhtiöihin. Prosessien automatisoinnista huolimatta palvelemme aina yksilöllisesti, ihmiseltä ihmiselle – takuuvarmasti, rehellisesti ja luotettavasti.

Esimerkiksi konttien vuokraukseen keskittynyt palvelumme kontinvuokraus.fi on täysin uudenlainen palvelumalli konttien vuokraamiselle. Menestykseksi osoittautunut palvelu tarjoaa ratkaisun selkeään asiakastarpeeseen, ja tilausprosessin vaivattomuus on saanut asiakkailta runsaasti kiitosta.

Menestystarinat syntyvät yhdessä asiakkaiden kanssa

Fincumet Container Oy kasvaa vauhdikkaasti – vuosi 2018 oli liiketoiminnassamme kaikkien aikojen paras vuosi: ylitimme tavoitteemme ja myimme yli 4000 yksikköä.

Tarinamme pääroolissa emme kuitenkaan ole me, vaan asiakkaamme, jotka mahdollistavat toimintamme. Positiiviset palautteet tukevat uskoamme valitsemaamme toimintamalliin ja palvelulupaukseemme. Useimmiten saamme kiitosta yhteistyön sujuvuudesta, palvelusta sekä tuotteiden laadusta. Esimerkiksi onnistuneet yhteistyömme Kymenlaakson Jätteen sekä Transitaren kanssa ovat hyviä osoituksia työskentelytavoistamme.

Meille on tärkeintä, että asiakkaillemme löytyy aina oikea ratkaisu, vaikka se vaatisi meiltä hieman enemmän työtä. Haluamme tarjota välitöntä, räätälöityä ja luotettavaa palvelua – toimintamme kulmakiviä on, että sanaamme ja palvelulupaukseemme voi aina luottaa.

Fincumet Container Oy on Fincumet Groupiin kuuluva suomalainen perheyritys, jonka toiminta alkoi vuonna 1992. Fincumet Containerin ekologiset, kustannustehokkaat ja innovatiiviset palvelu- ja tuoteratkaisut ovat saaneet paljon kiitosta, ja yritys on mm. sertifioitu Hardox In My Body -jäsen.