YRITYS

HISTORIA

FINCUMET GROUP

Yli 30 vuoden kokemuksella

Fincumet Group on vuonna 1992 perustettu 100% Suomalainen perheyhtiö, jonka omistaa Järvensivujen perhe. Yli 30 vuoden historiamme ajan olemme toimineet aina vahvasti kiertotalouden parissa.

Fincumet toimii tänä päivänä jo kolmannessa sukupolvessa. Juuremme ovat metallinkierrätyksessä ja tänä päivänä liiketoimintamme keskittyy jätehuollon keräilyvälineiden valmistukseen ja myymiseen Pohjois-Euroopan markkinoille.

 

Valmistamme vaihtolavoja, keräilyvälineitä ja jätepuristimia Suomeen, Ruotsiin, Norjaan, Viroon ja muihin Euuropan alueella toimiviin maihin Birger OU:lla Virossa.

Omat jälleenmyynti yrityksemme Fincumet Container Oy ja Fincumet AB toimivat Suomen ja Ruotsin markkinoilla. Virossa myynnistä vastaa Birger ja muissa maissa tuotteimme jälleenmyynnistä vastaa luotettavat jälleenmyyjät, joiden kanssa olemme toimineet jo vuosien ajan.

YRITYS 

HISTORIA

FINCUMET GROUP

Fincumet Group Oy on holding yhtiö, jonka tytäryhtiöitä ovat Fincumet Container OyLakeway Finance Oy, Birger OÜ sekä Fincumet Ab. Fincumet Group on suomalainen perheyhtiö,jonka päätoimipiste sijaitsee Ikaalisissa.

Fincumet Container Oy on Suomen johtava kiertotalouden keräilyvälineiden toimittaja.  Fincumet Container myy, leasaa ja vuokraa vaihtolavoja, kontteja, työmaatiloja, jätepuristimia, paalaimia sekä muita ympäristöhuollon tuotteita. Vuonna 2022 yrityksen liikevaihto oli yli 20 miljoonaa euroa.

Lakeway Finance Oy on rahoitusyhtiö, jolle Fincumet Container Oy:n leasingrahoituksella myymien tuotteiden leasingkanta siirtyi 31.12.2019. Lakeway Finance tarjoaa leasingrahoituksen vaihtolavoille, konteille, jätepuristimille ja erilaisille koneille. Lakeway Finance liikevaihto vuonna 2022 oli 6,6 miljoonaa euroa.

Birger OÜ on Virossa toimiva Pohjois-Euroopan johtava vaihtolavoja ja teräsrakenteita valmistava yritys. Birger valmistaa vaihtolavoja koko Pohjoismaiden alueelle. Vuonna 2022 Birgerin liikevaihto oli noin 27 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 200 henkeä.