Kauhat

Erikokoiset ja eri materiaalien käsittelyyn soveltuvat kauhat kestävillä Volvon pikakiinnikkeillä helpottavat jätteen ja romun käsittelyä. Fincumetin varastosta on heti saatavilla kahta eri varastokokoa. Tarvittaessa kauhoja on tilattavissa myös mittojen mukaan.

Keräilyastiat

Fincumetilta löydät mm. työmaalle soveltuvat keräilyastiat. Erikokoisia ja eri materiaaleille soveltuvia ekopisteastioita voidaan hyödyntää monipuolisesti kohteissa. Etulastaajakontit ovat kannella/ovella varustettu jäteastiatyyppisiä ratkaisuja.

2338mm x 1237mm x 1366mm
1380mm x 2325mm x 1100mm
1165mm x 1365mm x 1100mm
3100mm x 710mm x 1500mm

Keräilyastiat

Lastuastia

Keräilyastiat

Ekopisteastiat

Etulastaajakontit

Etulastaajakontit ja combikontit ovat monikäyttöisiä jätesäiliöitä, jotka helpon tyhjennettävyyden ansiosta soveltuvat monenlaisiin isoa säiliökapasiteettia vaativiin paikkoihin. Molempia tuotteita on saatavilla kolmessa eri koossa asiakkaan tarpeen mukaan.

Etulastaajakontit

Etulastaajakontit

Etulastaajakontit

Combikontit

Hiekkasiilot

Lavamiehiltä saat tukevat ja kestävistä materiaaleista tehdyt hiekkasiilot. Hyvin suunniteltu rakenne takaa helpon käytettävyyden ja pitää huolen, että hiekka ei juutu reunoille.

Vaihtolavakiskot

Meiltä voit ostaa myös vaihtolavakiskot, vaihtolavanrungon etupäällä, sekä konttilukolliset vaihtolavakiskot tuotteisiisi erikseen. Kaikkia tuotteita on varastossa heti saatavilla.

Varusteet ja varaosat

Varastostamme löytyy lavoihin ja kontteihin tarvittavia varaosia. Esimerkiksi lasku- ja kiskorullia, koukkuetupäitä ja vaihtolavakiskoja löytyy toimitukseen nopeasti. Korkeatasoiset vaihtolavarungot ja lavarungot pitävät kuorman kasassa.

Muut tuotteet

Paalinaru 13mm, 500m

139 ALV 0%

Muut tuotteet

Irtokansi

Muut tuotteet

Koukut

SUOSITUIMMAT TUOTTEET

1165mm x 1365mm x 1100mm

Etulastaajakontit

Etulastaajakontit