TOIMISTOKONTIT JA TYÖMAATILAT

Toimistokontit ja työmaatilat

Toimistokontit, taukotilat ja saniteettikontit ovat käyttövalmiita liikuteltavia tiloja, jotka on varusteltu kiinteiden rakennusten tavoin. Tilat ovat helposti liikuteltavia, yhdisteltäviä ja muokattavia eivätkä ne vaadi rakennuslupia.
Kontit ovat aina lämpimiä ja sähkövarusteltuja tiloja, jotka voidaan varustella monipuolisesti käyttötarpeesta riippuen. Kontit tarvitsee ainoastaan yhdistää virtapistokkeeseen ja ne ovat heti käyttövalmiita.

Käyttökohteita

Toimistokonttia käytetään usein väliaikaiseen tai pysyvään toimistokäyttöön. Kontteja yhdistämällä on helppo muodostaa suurempiakin tilakokonaisuuksia toimisto- neuvottelu tai koulutuskäyttöön.
Taukotilat sopivat erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaille. Varastomalleissamme on wc, sekä keittiötilat jossa henkilökunnan on miellyttävää ja helppoa viettää ruoka- tai kahvitaukoja. Myös taukotilat ovat yhdisteltävissä muihin tilaratkaisuihin.
Saniteettikontteja käytetään suuremmilla rakennustyömailla, varastoilla tai esimerkiksi kesäisin tapahtumissa tai ravintoloissa. Kontteja löytyy wc sekä suihkukäyttöön monipuolisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

 

Rakenne ja eristys
Suomen vaihtelevissa olosuhteissa on erityisen tärkeää huomioida tarvittava eristys ja kestävä rakenne, jotta kontti soveltuu kiinteän rakennuksen korvaamiseen ympärivuotisesti. Varastomallimme on varusteltu vähintään 100mm villa- tai polyuretaanielementeistä vahvaan metallirunkoon kasattuina.
Sisälattiat pinnoitetaan muovimatolla, joka on helppo siivota ja joka kestää hyvin sään mukana sisään kulkevaa lunta, likaa ja vettä.
Seinät, ikkunat ja ovet kasataan modulaarisista elementeistä, joiden sijaintia ja määrää on helppo muuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kontteja on näin helppo yhdistää ja niihin voidaan lisätä ylimääräisiä ovia, ikkunoita tai väliseiniä käyttötarkoituksesta riippuen.

 

TOIMISTOKONTIT

Fincumet Containerilta saat toimistokontit joka lähtöön. Tarjoamme laadukkaita toimistokontteja heti varastolta sekä tilaustuotteena asiakkaan toiveiden mukaisesti. Alta löydät varastomallille, joita on aina saatavilla nopealla aikataululla.

Kontit ja tilaratkaisut

3m leveä toimistokontti

Kontit ja tilaratkaisut

Lasiseinäkontti

Kontit ja tilaratkaisut

20′ toimistokontti vaalea

Kontit ja tilaratkaisut

20′ toimistokontti sininen

Kontit ja tilaratkaisut

20′ toimistokontti korkea

Erikoiskontit

Kahvilakontti

Saniteettikontit

Saniteettikonttimme soveltuvat erinomaisesti tapahtumien saniteettitiloiksi, väliaikaisiksi saniteettitiloiksi työmaille, tai toimistoille. Tarjoamme monipuoliset ratkaisut wc-, suihku- ja pukuhuonetiloiksi suoraan varastosta ilman toimitusaikaa. Tarvittaessa teemme asiakkaalle myös räätälöidyt saniteettitilat mittatilauksena.

Kontit ja tilaratkaisut

5′ wc-kontti

Kontit ja tilaratkaisut

3 x 6m saniteettikontti

Kontit ja tilaratkaisut

16´wc-/suihkutila

Kontit ja tilaratkaisut

20´wc-/suihkutila

Kontit ja tilaratkaisut

8´wc-kontti

toteutetut projektit

Valikoimastamme löytyy myös tilaratkaisuja moneen muuhun käyttöön. Täältä löydät muita tilaratkaisuja, joita meiltä löytyy varastosta, sekä tilaustuotteina.

Erikoiskontit

Edustustila

Kontit ja tilaratkaisut

Avotila (4 kpl 20´koppia)