FINCUMET BOX – NOKIA ARENA

Tervetuloa elämysten eturiviin!

Tampereen uuden Nokian Arenan aitio numero 29 on pian käytettävissä, ja avaa ovet upeisiin elämyksiin. 18 hengen VIP-aitio on ainutlaatuinen tapa kokea uuden areenan tapahtumat. Aition vuokraamisen yhteydessä saat VIP-sisäänpääsyn, tarjoilut tapahtumien aikaan sekä eturivin paikat kaikilla mukavuuksilla.

Aitio kokouskäyttöön? Ehdottomasti!

Nokia Arenan aitiomme toimii huippumodernina kokoustilana myös tapahtumien ulkopuolella arkisin 08.00-20.00.

Aitioon kulku toimii sähköisellä pääsykoodilla, jonka saat varauksen yhteydessä.

 

NOKIA ARENA FOOD & BEVERAGE

Nokia Arenalla voit nauttia vuokrauksen yhteydessä herkullisista ruokatuotteista, sekä kylmistä juomista, kun Arenan partneri NoHo avaa useamman ravintolan kokonaisuuden aitiovieraiden käyttöön.

Varauksen yhteydessä onnistuvat laadukkaat erilaiset menuvaihtoehdot tapahtuman tyylin mukaisesti, virkistävät monipuoliset juomavaihtoehdot tai vaikkapa suurien urheilujuhlien palan painikkeet.

Juoma- ja ruokapalveluiden tilaus onnistuu NoHon aitiopalveluiden myynnin kautta ja lisäksi aitiokerroksessa on kaksi myyntipistettä: Aitio Lounge sisääntulon yhteydessä, sekä katsomoravintola areenan eteläpäädyssä.

Ostaminen aitiossa on tehty helpoksi digitaalisin ja perinteisin keinoin, ja maksaminen onnistuu laskutuksella, tai paikan päällä kortilla.

 

Tapahtumien yhteydessä ei siis tarvitse tilata kaikkea etukäteen, vaan laskutus onnistuu juomatuotteiden osalta (avatut pullot & tölkit) kulutuksen mukaan jälkikäteen.

Aition hosting-managerit vastaavat aitioiden palvelusta tapahtumien aikana, ja kaikki erikoisruokavaliot ja allergeenit ovat huomioitavissa.

Juomien osalta voit tilata etukäteen paketin, tapahtuman aikana kulutuksen mukaan, tai tehdä suoran tilauksen hosting-henkilön kautta.

 

Parhaat tapahtumat varataan nyt, joten ota meihin yhteyttä ja suunnittelemme teille upean kokonaisuuden niin suuriin, kuin pieniinkin tapahtumiin!

KYSY LISÄÄ TÄSTÄ

    Nimi*

    Yritys*

    Viestisi

    (Lähetämme enintään 1-2 sähköpostia kuukaudessa tuotteisiin ja yritykseemme liittyen. Sähköpostia ei käytetä muuhun tarkoitukseen)