Fincumet AB palvelee asiakkaitaan nyt myös Ruotsissa

Fincumet AB palvelee asiakkaitamme nyt myös Ruotsissa

Kevät on ollut tuttuun tapaan vauhdikasta aikaa monien muutoksien ja kasvun keskellä. Yhtenä merkittävimmistä muutoksista yhtiömme historiassa voimme pitkän työn tuloksena ylpeänä kertoa, että Ruotsin maayhtiömme Fincumet AB on avattu ja valmis palvelemaan asiakkaita Ruotsin markkinoilla.

Prosessi pitkään tekeillä

Ajatus laajentumisesta heräsi jo ennen koronapandemiaa. Suunnitelmat ja yhtiön perustaminen saatiin jo pitkälle, mutta loppukädessä pandemian vaikutuksien seurauksena koimme parhaaksi siirtää laajentumisen ajankohtaa. Jälkiviisaana voidaan todeta, että tilanteen rauhoittuminen on ollut monella tapaa positiivinen asia. Olemme hyödyntäneet tämän ajan markkinan perusteellisen tutkimiseen ja ymmärtämiseen, sekä hyödyllisten siltojen rakentamiseen. Nämä opit tulevat olemaan todella arvokkaita tulevina kuukausina ja vuosina.

Vahva usko konseptiimme

Uskomme vahvasti, että Suomessa pitkään hiottu ainutlaatuinen konseptimme tarjota tuotteiden valmistus ja myynti samasta konsernista tulee tarjoamaan paljon lisäarvoa asiakkaillemme myös Ruotsissa. Tuomme markkinaan mukanamme pitkän kokemuksen alalta, vuosien aikana kehitetyt laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat. Tavoitteenamme on myös Ruotsissa olla kumppani, joka tuottaa asiakkaille merkittävää lisäarvoa kaikissa prosessin vaiheissa ilman välikäsiä, kuten aina.

Esittelyssä Ruotsin ydintiimi

Esittelemme ylpeinä Ruotsissa liiketoiminnastamme vastaavat henkilöt Maajohtajamme Ulf  Warrenin, sekä Myyntipäällikkömme Carl Lindstrandin.

Ulf tuo vankan kokemuksensa alalta sekä syvällisen ymmärryksen Ruotsin markkinasta. Hänen asiantuntemuksensa avulla voimme räätälöidä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin ja skaalata liiketoimintaamme tulevina vuosina kysynnän mukaan laadusta tinkimättä.

Carl puolestaan vastaa myynnistä ja asiakassuhteista. Hänen pitkä kokemuksensa ja intohimonsa asiakaspalveluun sekä myynnin kehittämiseen auttaa meitä luomaan vahvan aseman Ruotsin markkinoilla.

Yhdessä Ulf ja Carl muodostavat vahvan tiimin, jonka onnistumiseen meillä on syvä luottamus.

Toimitusjohtajan terveiset

Hyvät kollegat, yhteistyökumppanit ja asiakkaamme niin Suomessa kuin Ruotsissa,

Voimme tyytyväisin mielin jakaa kanssanne seuraavan askeleen yrityksemme kansainvälistymisessä. Laajentumishankkeemme Ruotsiin on ollut pitkään työn alla, ja nyt vihdoin olemme valmiita laajentamaan Ruotsin markkinoille.

Yrityksemme on pitkään ja määrätietoisesti tavoitellut kasvua ja kehitystä, ja tämä luku tarinassamme on täynnä innostusta ja energiaa tarttuessamme Ruotsin tarjoamiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Ruotsiin laajentuminen on ollut prosessi, johon on tehty merkittävästi työtä ja perusteellisia valmisteluja koko organisaatiomme ja yhteistyökumppaneidemme taholta. Olemme oppineet ymmärtämään ruotsalaisten asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.

Viime vuonna Fincumet Group Oy täytti 30 vuotta ja samaan aikaan Fincumet Container Oy täytti 10 vuotta. Tänä aikana perheyhtiötämme on johdettu kolmessa sukupolvessa, ja se on työllistänyt jo satoja kiertotalouden ammattilaisia. Kun koko toimitusketju on käsissämme, pystymme tuottamaan asiakkaalle mittavaa lisäarvoa toimitusvarmuuden, tuotekehityksen, kilpailukyvyn, asiakaspalvelun sekä joustavuuden osalta. Meille onkin tärkeää, että asiakas pystyy toimimaan kanssamme täysin ilman välikäsiä, ja olemme panostaneet kaikilla osa-alueilla mahdollisimman suoraviivaiseen asiakaskokemuksen rakentamiseen.

Olen ylpeä jokaisen prosessiin osallistuneen panoksesta ja sitoutumisesta. Iso kiitos niille, jotka ovat olleet osana tätä laajentumisprosessia ja tukeneet meitä matkan varrella. Odotan innolla tulevia mahdollisuuksia, ja olemme valmiita rakentamaan asemaamme tässä uudessa, kasvavassa markkinassa nykyisen liiketoimintamme rinnalla.

Lämpimin terveisin,Joonas Järvensivu”

Fincumet Group Oy

Fincumet Group Oy on Pohjois-Euroopan johtava kiertotalouden keräilyvälineiden toimittaja. Fincumet Group Oy valmistaa, leasaa ja myy vaihtolavoja, kontteja, työmaatiloja, jätepuristimia, paalaimia sekä muita ympäristöhuollon tuotteita. Vuonna 2022 konsernin yhteenlaskettu liikevaihto oli yli 50 miljoonaa euroa ja se toimitti yli 8000 yksikköä asiakkailleen.

 

Lisätietoja ja yhteystiedot

Toimitusjohtaja
Fincumet Container Oy & Fincumet AB
Joonas Järvensivu
+358 400 162 222

Maajohtaja
Fincumet AB
Ulf Warren
ulf.warren@fincumet.se
+46 76 920 03 86

Myyntijohtaja
Fincumet AB
Carl Lindstrand
carl.lindstrand@fincumet.se
+46 72 447 71 51

Startsida