Kasvun ja menestyksen siivittämänä 2020-luvulle.

Fincumet Container sai Menestyjä 2019  ja Kasvaja 2019 sertifikaatit

Viime vuonna lavamiehet paiskivat hommia kovemmin, kuin koskaan aiemmin. Henkilökuntamme määrä kasvoi, siirryimme uusiin toimitiloihin ja laajensimme tuoteportoliotamme. Muutoksen ja myllerryksen keskellä keskityimme parhaamme mukaan siihen olennaiseen, eli asiakkaiden palvelemiseen.

Palvelimme viime vuonna useampaa asiakasta, kuin koskaan aiemmin ja myimme ennäysmäärän tuotteita. Emme kuitenkaan osanneet odottaa, että työmme tulos nostaisi meidät Suomen parhaiten menestyneiden yritysten joukkoon. Tänään julkaistussa Kauppalehdessä se on kuitenkin mustana valkoisella.

Kauppalehden sanojen mukaisesti ”Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella, sekä koko maan, että oman toimialansa parhaimmistoon. Vain alle 5% yrityksistä täyttää Kauppalehden menestyjäluokituksen kriteerit.”

Tämä itsessään on jo suuri kunnia ja tunnustus, mutta kuten alussa mainittiin, oli menestyksemme myös suuren kasvun saattelema, joka ei myöskään jäänyt kauppalehdeltä huomaamatta. Fincumet Containerille myönnettiin myös Kasvaja 2019 – sertifikaatti, joka on myös listaus, johon harva yritys yltää.

Kuten Kauppalehti sanoo ”Kasvaja-sertifikaatin saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkaansa keskitasoa nopeammin.”

Tällaisen tunnustuksen ja noteerauksen edessä täytyy ottaa hattu käteen ja kiittää niitä, joiden ansiosta tämä on mahdollista. Eli kiitos sinulle asiakkaamme, kumppanimme, työntekijämme tai kanssakulkija, joka olet siivittänyt matkaamme menestyksen tiellä. Kiitos ja kunnia tästä kasvusta kuuluu kaikille teille aivan yhtä paljon kuin meillekin.

Menestystarinamme takana on osaava johto, sitoutunut henkilöstö ja ennen kaikkea vankkumaton uskomme siihen, että asiakas tulee ennen kaikkea. Tähän uskomme nyt ja tulevaisuudessakin. Olkoon vuosi 2020 suotuisa niin meille, kuin teillekin!