Näytetään tulokset 1–12 / 29

Työmaatilat ja työmaakontit

Fincumet Containerilta työmaatilat ja työmaakontit, kuten taukotilat, toimistokontit ja saniteettikontit, sekä monimutkaisemmat tilaratkaisut sopivat moneen tarkoitukseen.

Kontit ovat aina lämpimiä ja sähköistettyjä tiloja, jotka voidaan varustella monipuolisesti käyttötarpeesta riippuen. Kontit tarvitsee ainoastaan yhdistää virtapistokkeeseen ja ne ovat heti käyttövalmiita.

Varastostamme löytyy työmaakontteja useassa kokoluokassa. Tämän lisäksi toteutamme jatkuvasti monipuolisia tilaratkaisuprojekteja, kuten messukontteja sekä yhdistettäviä tiloja, joissa muodostetaan tilakokonaisuus useammasta kontista. Tilaratkaisut suunnitellaan ja tehdään aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Kontit ja tilaratkaisut

3 x 6m saniteettikontti

Erikoiskontit

Kahvilakontti

Kontit ja tilaratkaisut

16´wc-/suihkutila

Kontit ja tilaratkaisut

20´wc-/suihkutila

Erikoiskontit

Satamakontti

Kontit ja tilaratkaisut

10′ toimistokontti

2990mm x 2440mm x 2590mm

Kontit ja tilaratkaisut

20′ toimistokontti korkea

6060mm x 2440mm x 2800mm

Kontit ja tilaratkaisut

20′ toimistokontti sininen

6060mm x 2440mm x 2800mm

Millaisiin käyttötarkoituksiin työmaatilat ja -kontit soveltuvat?

Varustellut työmaakontit ovat erityisen suosittuja rakennustyömailla, mutta myös tapahtumissa ja muussa väliaikaisessa tilantarpeessa.

Toimistokonttia käytetään usein väliaikaiseen tai pysyvään toimistokäyttöön. Kontteja yhdistämällä on helppo muodostaa suurempiakin tilakokonaisuuksia toimisto- neuvottelu tai koulutuskäyttöön.

Taukotilat sopivat erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaille. Varastomalleissamme on valmiina WC- ja keittiötilat, jossa henkilökunnan on miellyttävää ja helppoa viettää ruoka- tai kahvitaukoja. Myös taukotilat ovat yhdisteltävissä muihin tilaratkaisuihin.

Saniteettikontteja käytetään suuremmilla rakennustyömailla, varastoilla tai esimerkiksi kesäisin tapahtumissa tai ravintoloissa. Kontteja löytyy sekä WC- että suihkukäyttöön monipuolisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Työmaatiloissamme on Suomen sääolosuhteisiin soveltuva rakenne ja eristys

Suomen vaihtelevissa olosuhteissa on erityisen tärkeää huomioida tarvittava eristys ja kestävä rakenne, jotta työmaakontti soveltuu kiinteän rakennuksen korvaamiseen ympärivuotisesti. Työmaatilojen varastomallimme on varusteltu vähintään 100 mm villa- tai polyuretaanielementeistä vahvaan metallirunkoon kasattuina.

Työmaakonttien sisälattiat pinnoitetaan muovimatolla, joka on helppo siivota ja joka kestää hyvin sään mukana sisään kulkevaa lunta, likaa ja vettä. Seinät, ikkunat ja ovet kasataan modulaarisista elementeistä, joiden sijaintia ja määrää on helppo muuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kontteja on näin helppo yhdistää ja niihin voidaan lisätä ylimääräisiä ovia, ikkunoita tai väliseiniä käyttötarkoituksesta riippuen.