Näytetään tulokset 1–12 / 30

Työmaatilat ja työmaakontit

Fincumet Containerilta työmaatilat ja työmaakontit, kuten taukotilat, toimistokontit ja saniteettikontit, sekä monimutkaisemmat tilaratkaisut sopivat moneen tarkoitukseen.

Työmaakontit ovat aina lämpimiä ja sähköistettyjä tiloja, jotka voidaan varustella monipuolisesti käyttötarpeesta riippuen. Kontit tarvitsee ainoastaan yhdistää virtapistokkeeseen ja ne ovat heti käyttövalmiita.

Varastostamme löytyy työmaakontteja useassa kokoluokassa. Tämän lisäksi toteutamme jatkuvasti monipuolisia tilaratkaisuprojekteja, kuten messukontteja sekä yhdistettäviä tiloja, joissa muodostetaan tilakokonaisuus useammasta kontista. Tilaratkaisut suunnitellaan ja tehdään aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Kontit ja tilaratkaisut

3 x 6m saniteettikontti

Erikoiskontit

Kahvilakontti

Kontit ja tilaratkaisut

16´wc-/suihkutila

Kontit ja tilaratkaisut

20´wc-/suihkutila

Erikoiskontit

Satamakontti

Kontit ja tilaratkaisut

10′ toimistokontti

2990mm x 2440mm x 2590mm

Kontit ja tilaratkaisut

20′ toimistokontti korkea

6060mm x 2440mm x 2800mm

Kontit ja tilaratkaisut

20′ toimistokontti sininen

6060mm x 2440mm x 2800mm

Millaisiin käyttötarkoituksiin työmaatilat ja -kontit soveltuvat?

Varustellut työmaakontit ovat erityisen suosittuja rakennustyömailla, mutta myös tapahtumissa ja muussa väliaikaisessa tilantarpeessa.

Toimistokonttia käytetään usein väliaikaiseen tai pysyvään toimistokäyttöön. Kontteja yhdistämällä on helppo muodostaa suurempiakin tilakokonaisuuksia toimisto-, neuvottelu- tai koulutuskäyttöön.

Taukotilat sopivat erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaille tai tapahtumiin. Varastomalleissamme on valmiina WC- ja keittiötilat, jossa henkilökunnan on miellyttävää ja helppoa viettää ruoka- tai kahvitaukoja. Myös taukotilat ovat yhdisteltävissä muihin tilaratkaisuihin.

Saniteettikontteja käytetään suuremmilla rakennustyömailla, varastoilla tai esimerkiksi kesäisin tapahtumissa tai ravintoloissa. Kontteja löytyy sekä WC- että suihkukäyttöön monipuolisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Työmaatiloissamme on Suomen sääolosuhteisiin soveltuva rakenne ja eristys

Suomen vaihtelevissa olosuhteissa on erityisen tärkeää huomioida tarvittava eristys ja kestävä rakenne, jotta työmaakontti soveltuu kiinteän rakennuksen korvaamiseen ympärivuotisesti. Työmaatilojen varastomallimme on varusteltu vähintään 100 mm villa- tai polyuretaanielementeistä vahvaan metallirunkoon kasattuina.

Työmaakonttien sisälattiat pinnoitetaan muovimatolla, joka on helppo siivota ja joka kestää hyvin sään mukana sisään kulkevaa lunta, likaa ja vettä. Seinät, ikkunat ja ovet kasataan modulaarisista elementeistä, joiden sijaintia ja määrää on helppo muuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kontteja on näin helppo yhdistää ja niihin voidaan lisätä ylimääräisiä ovia, ikkunoita tai väliseiniä käyttötarkoituksesta riippuen.

Työmaakontit voidaan varustella esimerkiksi:


  • eristyksillä
  • sähköistyksellä
  • valaisimilla
  • lämpöpattereilla
  • ilmalämpöpumpulla
  • lukollisilla käyntiovilla
  • avattavilla ikkunoilla
  • väliseinillä
  • WC- ja/tai suihkutiloilla
  • keittiöllä, sisältäen jääkaapin ja vesiliitännän

Varustelemme työmaakontit tarvittaessa täysin tarpeidesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, millaisia tilaratkaisuita tarvitset!

Työmaakonttien koot

Valikoimastamme löydät työmaakontit useassa eri koossa ja tarvittaessa voimme yhdistellä useampia kontteja yhdeksi tilakokonaisuudeksi. Tyypillisimmät työmaakonttien koot ovat 5'-8' WC-kontit sekä 10'-20' toimisto- ja saniteettikontit tai näiden yhdistelmät.

Usein kysyttyä työmaakonteista

Paljonko työmaakontti maksaa?
Työmaakontin hinta riippuu sen koosta ja varustelusta. Jokainen työmaakontti hinnoitellaan yksilöllisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

Millaisia muokkauksia työmaakontteihin on mahdollista tehdä?
Työmaakontteja on mahdollista muokata ja varustella erittäin laajasti. Työmaakonteissamme on tyypillisesti vakiovarusteena eritys ja sähköistys, mikä mahdollistaa lämpimän ja valaistun työtilan rakentamisen sujuvasti. Lisäksi työmaakonttimme voidaan varustella mm. pattereilla ja/tai ilmalämpöpumpulla, vesi- ja viemäriliitännöillä, väliseinillä, WC- ja/tai suihkutiloilla sekä keittiövarustuksella. Kerro toiveistasi, me toteutamme!

Kuinka nopeasti pystytte toimittamaan työmaakontin?
Varastostamme löytyy useita käyttövalmiita työmaakontteja, jotka pystymme toimittamaan heti. Mikäli sinulla on tarve yksilölliselle räätälöinnille, toimitusaika riippuu varustelun tasosta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin kerromme sinulle arvioidun toimitusajan.

Minkä värisenä työmaakontteja on saatavilla?
Työmaakontteja on saatavilla useassa eri värissä. Varastostamme löydät mm. sinisiä, valkoisia ja harmaita työmaakontteja, mutta voimme maalata työmaakontin haluamallasi värillä. Lisäksi pystymme toteuttamaan työmaakontteihin esimerkiksi tyylikkäät puuverhoilut.