Tilaa ensiluokkainen vuokrakontti edullisesti ja ketterästi 24/7

Tilaa ensiluokkainen vuokrakontti edullisesti ja ketterästi 24/7

Miten voisimme palvella asiakkaitamme entistä nopeammin ja tehokkaammin?
Kuinka tarjota asiakkaalle laadukas vuokrakontti sekä täydellinen asiakaskokemus edulliseen hintaan?

Meille Fincumet Container Oy:lla palveluiden digitalisointi oli luonnollinen ratkaisu, koska tahdomme palvella asiakkaita aina entistä paremmin ja ketterämmin.

Digitaalinen kontinvuokraus palvelee ympäri vuorokauden

Uudenlainen digitaalinen palvelumme mullistaa konttien vuokrauksen. Automatisoidun palvelun kautta asiakkaat voivat tilata vuokrakontit juuri silloin, kun itselle sopii: palvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Kontteja vuokrataan valtakunnallisesti, joten ne toimitetaan kaikkialle Suomeen. Vuokrakontit voi myös noutaa varastolta.

Digitaalinen vuokrausprosessi on selkeä ja yksinkertainen: palvelun kautta valitaan konttien tyyppi, lukumäärä sekä vuokra-aika. Palvelu laskee tarjouksen välittömästi, ja koko tilaus hoituu vaikkapa yhden kahvitauon aikana. Mikäli asiakas tarvitsee myös kuljetuksen, palvelu laskee sen kustannukset ilmoitettujen osoitetietojen mukaan.

Tee tarjouspyyntö silmänräpäyksessä ja tilaus on valmis hetkessä

Mikään palvelumalli ei ole aiemmin mahdollistanut näin vaivatonta kontinvuokrausta. Koko prosessi on erittäin selkeä ja nopea: riittää, että tiedät mitä haluat, kuinka paljon ja koska.

Näin tilaus etenee:

1. Valitse verkkopalvelustamme haluamasi kontit, niiden lukumäärä sekä vuokra-aika.
2. Siirry tarjouspyyntöön, täytä yhteystietosi ja ilmoita mahdollinen kuljetustarpeesi sekä toimitusosoite, mikäli se on eriävä yhteystiedoistasi.
3. Lähetä tarjouspyyntö.
4. Valmis tarjouspyyntö ilmestyy hetkessä sähköpostiisi.
5. Mikäli kaikki näyttää siltä kuin pitää, tee tilaus suoraan tarjoussähköpostin kautta, ”tilaa”-linkin kautta.
6. Siirry tilaukseen, anna vielä laskutustietosi ja homma on hoidettu!

Satoja onnistuneita tilauksia sekä uusia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin

Reilun vuoden ajan toiminut palvelu on osoittautunut menestykseksi, ja sen kautta on vuokrattu jo yli 300 konttia. Palvelu on saanut ainoastaan positiivista palautetta vaivattomuudestaan, nopeudestaan ja edullisuudestaan.

Vuokrauspalvelu kehitettiin koko konsernin digitalisoitumisen myötä. Sen tarjoaa helpon ja väliaikaisen vuokraratkaisun, jota yksikään palvelumalli ei ole voinut aiemmin tarjota. Asiakkaat olivat jo pitkään toivoneet, että kontteja voisi vuokrata vaivattomasti myös lyhyemmäksi ajaksi, esimerkiksi määräaikaisten projektien varastoiksi, tai kuljetustarpeiden kausittaisen vaihtelun tasaamiseen.

Ensiluokkainen laatu on onnistuneen palvelun perusta

Vuokrauspalvelussa kaikki on täysin automatisoitua, mikä mahdollistaa sen nopeuden ja välittömyyden. Pelkkä ketteryys ei kuitenkaan riitä, vaan itse tuotteiden on oltava poikkeuksetta ensiluokkaisessa kunnossa. Vuokrakontit ovatkin saaneet paljon positiivista palautetta laadustaan ja toimivuudestaan myös vaativissa olosuhteissa.

Kuulostaako hyvältä? Testaa heti ja tilaa vuokrakontit jo tänään!