LIISATEN LIIKENTEESEEN!

YRITTÄJÄYSTÄVÄ!

Tiedätkö tunteen, kun juuri saatu jättiurakka saa pomppimaan tasajalkaa innosta…

…kunnes mieleen tulee kaikki urakkaa varten tarvittavat hankinnat konteista lavoihin, ihan kuin ei rahalle olisi muutakin käyttöä?

 

LIISATEN LIIKENTEESEEN!

No, eipä huolta! Me Fincumetilla tiedämme tunteen ja tarjoamme siksi lavat ja kontit myös kätevästi liisaamalla. Liisari on käytännössä vuokrasopimus, jossa saat tarvitsemasi lavat ja kontit käyttöösi heti ja raha alkaa vaihtaa omistajaa sovituissa tasaerissä. Sopimuksen päätyttyä voit lunastaa lavat ja kontit omaksesi varsin edulliseen hintaan. Kätevää!

Liisaushan kannattaa, sillä sen avulla kertainvestoinnit eivät keikauta yrityksesi taloutta ja rahat jää käytettäväksi tuottavampiin tarkoituksiin. Se helpottaa myös oman talouden ja tulevaisuuden suunnittelua.

No, mitenkäs se toimii käytännössä?

Esimerkiksi näin:

Lavamiehillä on kentällä hulinaa siihen tahtiin, että ei ehdi toimistolle välissä, joten toimistokontti suoraan kentälle on järkevin ratkaisu ongelmaan.

Juha-Matti soittaa Joonakselle ja vuokraa heti valmiina odottavan toimistokontin hintaan 6,93 euroa/päivä. Lasku kilahtaa postiin tai sähköisesti kätevästi kolmen kuukauden välein.

Tällä tavoin hurahtaa 36 kuukautta nopeasti, jonka jälkeen Juha-Matti voikin lunastaa toimistokontin itselleen vain 120 eurolla. Helppoa kuin mikä!


Meiltä saat liisattua kaikki lavat ja kontit joustavasti tarpeidesi mukaan. Hoidamme kaikki leasing-sopimukset alusta loppuun itse ilman turhia välikäsiä, eli toimit vain meidän kanssamme.