Fincumet Container Oy valittiin Hardox In My Body -jäseneksi

Suomen suurimpiin vaihtolavojen ja konttien myyjiin kuuluva Fincumet Container tiivistää yhteistyötä SSAB:n kanssa.

 

Fincumet Container Oy valittiin Hardox In My Body -jäseneksi

Fincumet Container on vuosia myynyt korkeatasoisia Hardox-vaihtolavoja ja uuden patentoidun Hardoxpakettilavan myötä SSAB valitsi heidät Hardox In My Body -jäseneksi.

Katso Hardox-lavat tästä.

Omat käyttökokemukset auttavat tuotekehityksessä

Fincumet-konsernin yritystoimintaan kuuluu konttikaupan lisäksi vahvasti kierrätys. Vuonna 1992 perustettu perheyritys saakin päivittäin tärkeitä käyttökokemuksia tuotteistaan oman kierrätystoiminnan kautta ja pystyy näin muokkaamaan vaihtolavoja entistä ekologisempaan ja kestävämpään suuntaan. Erinomainen esimerkki ekologisuudesta ja kustannustehokkuudesta on Fincumetin patentoitu uusi lavapaketti: kolme lavaa yhdellä lavapaikalla. Sileälaitaiset Hardox-teräksiset lavat voidaan kuljettaa sisäkkäin, jolloin logistiikkasäästö on merkittävä. Hardox materiaalina tuo paljon etuja esimerkiksi kulutuskestävyydessä ja mahdollistaa lavojen rakentamisen ilman tolppia, jolloin paketointi on helpompaa ja tuulivastus pienempää. Myös lavojen pesu on nopeampaa.

Fincumet on Suomen harvoja sertifioituja lavakauppiaita. ”Asiakas voi varmistaa tuotteen alkuperän lavoissa olevan Hardox In My Body -tarran avulla. Jokaisen lavan materiaali on siis jäljitettävissä ja takuulla aitoa Hardoxia”, kertoo Fincumet Containerin myyntijohtaja Joonas Järvensivu.

”Fincumetin patentoimassa logistiikan tehokkuutta lisäävässä ratkaisussa on hyödynnetty erinomaisesti SSAB:n EcoUpgraded -konseptia, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaita hyödyntämään erikoislujien terästen käyttöön liittyviä ympäristöetuja. Innovatiivisten ratkaisuiden ja materiaalivalintojen ansiosta Fincumetin ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja esimerkiksi kuljetuksen aikaisen polttoainetehokkuuden ja tuotteen pitkän käyttöiän välillä. Tällaisten ympäristöetujen avulla voidaan saavuttaa lisäetua kilpailussa sekä avata uusia markkinoita ja mahdollisuuksia”, kertoo Sami Nummela SSAB Special Steelsin teknisestä asiakaspalvelusta.

Yhteistyö SSAB:n kanssa vahvistuu ja Hardox In My Body -tiimi sai uuden jäsenen. SSAB:nTeija Larikka, Esa Kivelä ja Sami Nummela sekä Fincumeti containerin Joonas Järvensivu.

Alkuperäinen juttu: Europörssi