Fincumet AB betjänar nu också våra kunder i Sverige

Fincumet AB betjänar nu också våra kunder i Sverige

Våren har som vanligt varit en hektisk tid fylld av förändringar och tillväxt. Som en av de mest betydande förändringarna i vår företagshistoria är vi stolta över att kunna meddela att vårt dotterbolag, Fincumet AB, har öppnats och är redo att betjäna kunderna på den svenska marknaden.

En process som varit länge under arbete

Tanken på expansion uppstod redan innan coronapandemin. Planerna och etableringen av företaget hade kommit långt, men på grund av pandemins effekter beslutade vi i slutändan att skjuta upp expansionen. I efterhand kan vi konstatera att lugnandet av situationen har varit positiv på många sätt. Vi har utnyttjat denna tid för att noggrant studera och förstå marknaden samt bygga användbara broar. Dessa insikter kommer att vara ovärderliga under de kommande månaderna och åren.

Stark tro på vår affärsidé

Vi tror starkt på att vårt unika koncept, som vi har finslipat under lång tid i Finland, att erbjuda tillverkning och försäljning av produkter inom samma koncern kommer att erbjuda mycket mervärde för våra kunder även i Sverige. Vi tar med oss lång erfarenhet inom branschen, högkvalitativa produkter som har utvecklats under åren och konkurrenskraftiga priser till marknaden. Vårt mål är också att vara en partner som levererar betydande mervärde för våra kunder i alla steg av processen utan onödiga mellanhänder, precis som alltid.

Presentation av kärnteamet i Sverige

Vi är stolta att presentera våra representanter för verksamheten i Sverige, vår landschef Ulf Warren och vår försäljningschef Carl Lindstrand.

Ulf bidrar med sin gedigna erfarenhet och djupa förståelse för den svenska marknaden. Med hans expertis kan vi skräddarsy lösningar efter våra kunders behov och expandera vår verksamhet i framtiden utan att kompromissa med kvaliteten.

Carl ansvarar däremot för försäljning och kundrelationer. Hans långa erfarenhet och passion för kundservice och försäljningsutveckling hjälper oss att skapa en stark position på den svenska marknaden.

Tillsammans utgör Ulf och Carl ett starkt team som säkerställer en framgångsrik expansion i Sverige, och vi har fullt förtroende för deras framgång. Både Ulf och Carl kommer från återvinningsbranschen där de har jobbat med försäljning under många år.

Hälsningar från VD:n

”Kära kollegor, samarbetspartners och kunder både i Finland och Sverige,

 Det är med stor tillfredsställelse jag delar med mig av nästa steg i vår företags internationalisering. Vår expansion till Sverige har varit på gång länge och nu är vi äntligen redo att utvidga till den svenska marknaden.

Vårt föret   har under lång tid strävat efter tillväxt och utveckling, och detta kapitel i vår historia är fyllt av entusiasm och energi när vi tar oss an utmaningarna och möjligheterna som Sverige erbjuder. Vår expansion till Sverige har varit en process som krävt betydande arbete och omfattande förberedelser från hela vår organisation och våra samarbetspartners. Vi har lärt oss att förstå de svenska kundernas behov och förväntningar.

Förra året firade Fincumet Group Oy 30 år och samtidigt fyllde Fincumet Container Oy 10 år. Under denna tid har vårt familjeföretag lett i tre generationer och sysselsatt hundratals professionella inom cirkulär ekonomi. Genom att ha hela leveranskedjan i våra händer kan vi erbjuda betydande mervärde för kunden inom leveranssäkerhet, produktutveckling, konkurrenskraft, kundservice och flexibilitet. Det är viktigt för oss att kunden kan samarbeta med oss utan onödiga mellanhänder, och vi har satsat på att skapa en så smidig kundupplevelse som möjligt på alla områden.

 Jag är stolt över varje insats och engagemang från alla som har varit involverade i denna expansionsprocess och som har stöttat oss längs vägen. Jag ser fram emot de framtida möjligheterna, och vi är redo att bygga vår position på denna nya och växande marknad bredvid vår befintliga verksamhet.”

Med varma hälsningar,

Joonas Järvensivu
Fincumet Container Oy

Fincumet Group

Fincumet Group är ledande leverantör av växlingsbehållare och andra cirkulära samlingsverktyg i norra Europa. Fincumet Group tillverkar och säljer växlingsbehållare och samlingsverktyg på marknaderna i norra Europa. Koncernens samlade omsättning översteg 50 miljoner euro år 2022 och man levererade över 8000 enheter till sina kunder.

Ytterligare information och kontaktuppgifter:

Country Manager
Fincumet AB
Ulf Warren
ulf.warren@fincumet.se
+46 76 920 03 86

Försäljningschef
Fincumet AB
Carl Lindstrand
carl.lindstrand@fincumet.se
+46 72 447 71 51

VD
Fincumet Container Oy & Fincumet AB
Joonas Järvensivu
+358 400 162 222