FÖRETAGET

HISTORIA

FINCUMET GROUP

Fincumet AB

Vi är glada att meddela att vårt dotterbolag i Sverige, Fincumet AB, nu är öppnat och redo att betjäna kunder. Vårt sortiment omfattar containrar och olika typer av insamlingsutrustning, som tillverkas vid vår egen fabrik på Birger i Estland.

Tanken på expansion och attraktiviteten på marknaden väcktes redan innan coronapandemin. Trots att pandemins påverkan sköt upp tidpunkten har vi använt den här tiden till att noggrant undersöka den svenska marknaden.

Vi är övertygade om att vi kan leverera kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser och erbjuda betydande mervärde till våra kunder i Sverige. Som en unik koncept erbjuder vi en egen fabrik och egen försäljning inom samma koncern, vilket möjliggör en direkt kontakt med kunderna utan mellanhänder.

Vårt mål är att erbjuda effektiva tjänster direkt från fabriken till kunderna. Detta innebär snabbare leveranstider, flexiblare service och bättre pris-prestandaförhållande. Vi vill vara en pålitlig partner på den svenska marknaden och överträffa våra kunders förväntningar.

Presentation av Ulf och Carl

Vi presenterar stolt våra företrädare för verksamheten i Sverige, Ulf och Carl. Ulf bidrar med sin gedigna erfarenhet och djupa förståelse för den svenska marknaden. Med hans expertis kan vi skräddarsy lösningar efter våra kunders behov.

Carl ansvarar däremot för försäljning och kundrelationer. Hans passion för kundservice och försäljningsutveckling hjälper oss att skapa en stark position på den svenska marknaden. Tillsammans utgör Ulf och Carl ett starkt team som säkerställer en framgångsrik expansion i Sverige.

FÖRETAGET

HISTORIA

FINCUMET GROUP