LEASING - HELPOIN TAPA HANKKIA LAVAT TAI KONTIT

Lavamiesten leasing on erinomainen vaihtoehto lavojen tai konttien hankinnalle. Vapautat pääomasi parempaan käyttöön sekä hyödyt niin verotuksessa kuin budjetoinneissakin. Jo yli puolet asiakkaistamme käyttävät lavamiesten leasingiä, kokeile sinäkin!
 
Kuusi syytä liisata lavat tai kontit:
 
  1. Halpa invenstointi:  Leasingin avulla voit hankkia lavat tai kontit sitomatta suurta pääomaa hankintaerään. 
  2. Helppo budjetoida: Ensimmäisen laskun jälkeen saat aina samankokoisen laskun kolmen kuukauden välein, sopimuskauden loppuun asti.
  3. Alv:n vähennyskelpoisuus: Leasing-kustannukset on kokonaisuudessaan yrityksen kulua, joista alv:n osuus on vähennyskelpoista.
  4. Kirjanpidon helppous: Yrityksesi ei omista leasattuja lavoja tai kontteja, jolloin et rasita tuotteilla yrityksesi tasetta leasingin aikana.
  5. Matalalla kynnyksellä omistukseen: jos haluat pitää tuotteet leasingin päätyttyä, voit ostaa ne meiltä aina edulllisesti
  6. Ei kolmansia osapuolia: Kun liisaat lavamiehiltä. liisaat lavamiehiltä. Rahoituksen hoitaa Fincumet Groupiin kuuluva sisaryhtiömme Lakeway finance, joten rahoitukseen liityvät asiat käsittelet alusta loppuun meidän kanssamme.